FSD - EtusivuFSD neWWWs
OOO


 

Etusivulle

Numero 2/2001

Uusimmat aineistot

FSD0091 Eurobarometri 53 : rasismi, tietoyhteiskunta, infrastruktuuripalvelut ja elintarvikkeiden pakkausmerkinnät, huhti-toukokuu 2000

Eurobarometrissa 53 kartoitettiin ensin vakiokysymyksillä vastaajan Euroopan unioniin liittyvää tietämystä ja asenteita. Muissa osissa on mukana on mm. useita eri kansallisuuksia, uskontoja ja kulttuureja käsitteleviä kysymyksiä sekä kysymyksiä puhelin-, kuljetus- ja postipalveluista, elintarvikkeiden pakkausmerkinnöistä ja Internetin käytöstä. Aineiston yksityiskohtainen kuvaus.

FSD1115 Opiskelijabarometri 1997

Tutkimuksessa kartoitettiin korkeakouluopiskelijoiden elinolosuhteita ja asenteita. Aineiston yksityiskohtainen kuvaus.

FSD1116 Opintojen etenemiseen vaikuttavat tekijät 1998

Tutkimuksessa kartoitettiin yliopisto-opintojen etenemiseen vaikuttavia tekijöitä ja tutkinnon suoritusaikoja. Aineiston yksityiskohtainen kuvaus.

FSD1117 Euro Student Report 2000

Tutkimus on Suomen osio kansainvälisestä Euro Student Report -tutkimuksesta. Kyselyn aihepiirit koskevat opiskelijoiden asumista, opintoja, taloudellista tilannetta ja sen kokemista, työssäkäyntiä, kansainvälistä opiskelua ja vanhempien sosioekonomista asemaa.Aineiston yksityiskohtainen kuvaus.

Tulevia aineistoja

Tietoarkistoon on kuluneen kevään aikana saatu useita aineistoja mm. Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitolta, Kirkon tutkimuskeskuselta, Väestöliiton Väestöntutkimuslaitokselta, Kunnallisalan kehittämissäätiöltä ja Oikeuspoliittiselta tutkimuslaitokselta. Näiden aineistojen arkistointiprosessi on vielä kesken. Tulevat aineistot -sivullamme on tietoa arkistoitavista olevista aineistoista ja niiden saamisesta käyttöön.

Sivun alkuun | Tietosuoja