Pohtiva
Tulostettu Pohtiva - Poliittisten ohjelmien tietovarannosta
URL: www.fsd.tuni.fi/pohtiva/ohjelmalistat/SKS/350

Suomen Kansan Sinivalkoiset

Sinivalkoisten keskeiset tavoitteet 2007 eduskuntavaaleihin


  • Puolue: Suomen Kansan Sinivalkoiset
  • Otsikko: Sinivalkoisten keskeiset tavoitteet 2007 eduskuntavaaleihin
  • Vuosi: 2007
  • Ohjelmatyyppi: vaaliohjelma

SINIVALKOISTEN KESKEISET TAVOITTEET 2007 EDUSKUNTAVAALEIHIN:

1. Suomi suomalaisille - Ei elintasopakolaisille! Oma kansa ensin! Ulkomaalaislait säädettävä Australian mallin mukaisesti. Naisen arvoa alentavan hunnun käyttökielto. Ulkomaisen työvoiman suhteen oltava erityisen tarkkoja, koska mukana tulee "hämäräyrityksiä", jotka eivät tulouta maahamme yhtään veroeuroa sekä myös polkevat suomalaisen työntekijän työehto -ja palkkatasoa. Ulkomaalaiset vangit siirrettävä kotimaihinsa suorittamaan tuomionsa.

2. Terveys -ja muut peruspalvelut turvattava suomalaisille kehdosta hautaan. Erityisesti vanhustenhuollon resurssit turvattava. Emme saa unohtaa raskasta työtä tekevää hoitohenkilökuntaakaan.

3. Yleinen järjestys ja turvallisuus taattava. Avoinna olevat poliisien virat täytettävä välittömästi sekä heidän ansiotasonsa turvattava, koskee myöskin poliisilaitosten vartijoita. Rajavartioston, tullin, vankeinhoidon ja puolustusvoimien resurssit turvattava.

4. Huume-, väkivalta-, pedofilia -ja talousrikosten tuomioita kovennettava. Pakolliset huumetestit ja narkomaanien pakkohoito sallittava.

5. Perhe ja koti ovat nuoren tärkeimmät kasvattajat; jokaisella nuorella tulee olla mahdollisuus toteuttaa unelmansa. Lapsen etu on pantava kaiken edelle.

6. Homoilta ja lesboilta kiellettävä lasten adoptointi. Lesbojen keinohedelmöitystä ei tule missään olosuhteissa sallia. Sitä vastoin jokaisen normaalissa parisuhteessa syntyneen suomalaislapsen vanhemmille on maksettava 2000 E palkkio.

7. Maamme itsenäiseksi taistelleiden rintamaveteraanien rintamalisä on korotettava välittömästi 1000 euroon.

8. Puoluetukien kaltaiset talousrikokset on kiellettävä.

9. Koko Suomi on pidettävä asuttuna.

10. Kehitysapumäärärahoja on leikattava.

11. Enintään 5 vuotta vanhan ja Suomen lainsäädännön täyttävän henkilö- auton tulee yksityishenkilön saada tuoda Suomeen sillä kokonaishinnalla (ei ylimääräisiä veroseuraamuksia), millä se on hankittu toisesta EU-maasta.

12. Työntekijöille ja yrittäjille, jotka viime vuosikymmenellä joutuivat kestämättömään velkataakkaan, on annettava mahdollisuus palata työelämään. Pieneläkeläisille palautettava eläkkeisiin luvatut indeksikorotukset täysimääräisesti.

13. Eläinsuojelun etiikka oppiaineeksi peruskouluun. (Eläinsuojelun varjolla tapahtuvaa terrorismia emme missään muodoissa hyväksy).

14. Virkamieskuntaa, niin kunta kuin valtiotasollakin, on karsittava. Poliittiset virkanimitykset kiellettävä erityislailla.

15. Viime vuosikymmenen pankkikriisin pankkitukimiljardit palautettava veronmaksajille.