Menetelmäopetuksen tietovaranto

Ajankohtaista | MOTV-lista | Palaute

Menetelmäopetuksen tietovaranto
viimeksi päivitetty 2013-09-25

MOTV-lista

Ilmoittaudu MOTV-listalle, jolla tiedotamme tietovarannon uudistuksista sekä muista aiheeseen liittyvistä asioista. Jäsenet voivat käydä listalla myös vapaata keskustelua.

Liity käyttäen lomaketta (lisätietoja alla).

Listalle liitettävä email-osoite:

Nimesi:

 [Listalta poistuminen]


Lisätietoja MOTV-listasta

MOTV-lista on FSD:n ylläpitämän menetelmäopetuksen tietovarannon tiedotuskanava. Listalla tiedotetaan aika ajoin MOTV:n uudistuksista ja vastaavista aiheeseen läheisesti liittyvistä asioista. Lista on avoin myös menetelmäopettajien ja muitten asiasta kiinnostuneiden keskusteluille. Keskustelun aiheita ei ole rajattu, mutta pysyteltäköön listan aihepiirissä ja hyvän maun rajoissa.

Kun haluat lähettää viestin listalle tai haluat kommentoida jotain listalla ollutta asiaa, voit vastata listalle tulleeseen viestiin tai lähettää postia listan osoitteeseen:

motv-lista@uta.fi

Molemmissa tapauksissa viestisi päätyy listalle kaikkien luettavaksi. Huomaa, että ainoastaan MOTV-listalle liittyneet voivat lähettää sille postia. Muitten viestit hylätään. Jos haluat vastata ainoastaan viestin lähettäjälle, kopioi osoite viestin otsikkotiedoista. Listalle saa lähettää liitteinä vain RTF-, PDF- tai kuvatiedostoja. Roskapostin lähettäminen listalle tai sen muunlainen väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty ja johtaa käyttäjän poistamiseen listalta.

Listalle liittyminen

MOTV-lista on luonteeltaan yksityinen lista, joten listalle ei voi liittyä automaattisesti, vaan ainoastaan käyttämällä ylläolevaa verkkolomaketta tai lähettämällä sähköpostia listan ylläpitäjälle. Liittyminen astuu voimaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä.

Tietojen muuttaminen

Jos haluat muuttaa listalle liitettyä sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai joitain muita tietoja, lähetä asiasta sähköpostia suoraan listan ylläpitäjälle. Älä lähetä tällaista viestiä listan osoitteeseen, koska se tulee kaikkien nähtäville. Jos osaat käyttää listserv-ohjelman komentoja, voit muuttaa asetuksiasi vapaasti itse.

Listalta poistuminen

>> Listalta poistuminen


Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto Menetelmäopetuksen tietovaranto
FSD