Ladataan karttaa, ole hyvä ja odota...

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Tietoarkiston asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse kaikissa tutkimusaineistoja, käyttölupia tai arkistointia koskevissa kysymyksissä. Sähköisten palveluiden toimintaa koskevissa teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä teknisiin palveluihin. Viestintään liittyviin kysymyksiin saat vastauksen toimiston kautta.

Tallennamme kaikki tietopalvelukysymykset varmistaaksemme mahdollisimman nopean palvelun ja sisäisen työjaon asiakaspalvelussamme. Saat tietosuojaselosteestamme lisää tietoa henkilötietojesi käsittelystä, mukaan lukien oikeudestasi vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Asiakaspalvelu

sähköposti: asiakaspalvelu.fsd@tuni.fi
puh. +358 29 452 0411

Tekniset palvelut

sähköposti: tuki.fsd@tuni.fi

Toimisto

sähköposti: fsd@tuni.fi
Internet: www.fsd.tuni.fi

Postiosoite

Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto (FSD)
33014 Tampereen yliopisto

Käyntiosoite
Keskustakampus Virta
Åkerlundinkatu 5 B, 4 krs, Tampere

Laskutusosoite

Katso Tampereen yliopiston laskutustiedot (Avautuu uuteen välilehteen) .

Sekä paperi- että verkkolaskuissa tulee näkyä seuraavat nimi- ja viitetiedot: Tilaavan yksikön nimi: Tietoarkisto. Viite: Katri Aarnio.

Kulkuohjeet Tietoarkistoon

Yhteiskuntatietellinen tietoarkisto sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 5 B, Tampereen yliopiston keskustakampuksella Virta-rakennuksessa, joka löytyy Linna-rakennuksen takaa. Näin pääset meille.

Keskustorilta

Bussit nro 2 (Rauhaniemeen), 6 (Hermiaan) tai 9 (Annalaan). Lähtö Keskustorilta: bussit 2 ja 6 Hämeenkatu 17 ja bussi 9 bussikatokset. Myös Koskipuistosta lähtevä bussi nro 40 (Kangasalle) kulkee Kalevantietä. Jää pois Yliopiston pysäkillä ja ylitä Kalevantie. Kävele Yliopistonkatua alas, käänny vasemmalle Åkerlundinkadulle ja jatka sitä noin 150 m. Sisäänkäynti Virta-rakennukseen on kulkusuunnassa vasemmalla, toinen tai kolmas ovi, molemmat vievät Tietoarkistoon. Liikenneyhteydet Keskustorilta (Avautuu uuteen välilehteen) .

Linja-autoasemalta 10 min

Kulje Vuolteenkatua ylös, rautatiesillan yli Kanslerinrinteen valoristeykseen. Ylitä tie ja jatka n. 20m ja käänny vasemmalle Sumeliuksenkadulle. Jatka Sumeliuksenkatua alas ja käänny seuraavassa risteyksessä oikealle. Ovi Tietoarkistoon on heti ensimmäinen oikealla. Tietoarkisto on neljännessä kerroksessa.

Rautatieasemalta 7 min

Suorin tie asemahallista Tietoarkistolle kulkee eteläisen matkakeskustunnelin kautta Tampere-talon opasteita noudattaen. Eteläiseen tunneliin laskeudutaan liukuportaita tai hissillä. Jos olet jo asemahallissa, kulje lipunmyynnin ohi ja käänny vasemmalle tunneliin. Tunnelin päässä liukuovien jälkeen nouse portaat oikealle Ratapihankadulle. Kulje Ratapihankatua hotelli Tornin ohi ja käännyt T-risteyksessä vasemmalle Åkerlundinkadulle. Tietoarkisto sijaitsee oikealla punavalkoisessa rakennuksessa pysäköintitaloa vastapäätä, neljännessä kerroksessa.

Autolla

Autolla tullessasi seuraa Tampere-talon opasteita. Åkerlundinkadulta pääset ajamaan pysäköintitaloon. Alueella on myös maksullisia kadunvarsipaikkoja.

Tampere-Pirkkalan lentokentältä (Avautuu uuteen välilehteen) pääset Tampereelle joko taksilla, bussilinjalla 1A (Avautuu uuteen välilehteen) tai Ryanairin lennoilta Tokeen liikenteen bussilla (ks. lentokentän liikenneyhteydet (Avautuu uuteen välilehteen) ). Bussilla tullessasi jää pois rautatie- tai linja-autoasemalla ja katso asianmukaiset kulkuohjeet ylempää. Bussimatka kestää noin 35-40 minuuttia, taksimatka noin 20 minuuttia.

Henkilökunta

Hallinto ja viestintä

Tietopalvelu ja aineistonkäsittely

Projektit ja kehittäminen

Tekniset palvelut