Materiaalipankki

Tietoarkiston esittelymateriaaleja on saatavilla myös sähköisinä.

Tälle sivulle on koottu linkit Tietoarkiston erilaisten tiedotus, esite- ja promootiomateriaalien verkko- tai tulostusversioihin. Myös kerran vuodessa julkaistava Tietoarkisto-lehti on saatavilla sähköisenä versiona.

Jos haluat tilata lehden tai minkä tahansa painetun tuotteen, ota yhteyttä osoitteeseen: fsd ( at ) tuni.fi. Lehtiä ja esitteitä voi sopimuksen mukaan myös noutaa pieniä määriä Tietoarkistosta (Åkerlundinkatu 5B, Tampere).

Käyttöehdot

Materiaalipankin aineistoja voi muuntelematta vapaasti käyttää Tietoarkiston toiminnasta tiedottamiseen, lehdistökäyttöön sekä maksuttomiin julkaisuihin. Lähde tulee mainita. Käytöstä maksullisissa julkaisuissa tulee aina sopia erikseen. Esitteitä voi tulostaa ja jakaa tiedotustarkoituksissa. Tekijänoikeus säilyy Tietoarkistolla.

Tietoarkiston virallinen nimi on "Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto" (ruotsiksi "Samhällsvetenskapliga dataarkiv" ja englanniksi "Finnish Social Science Data Archive"). Vakiintuneen käytännön mukaan Tietoarkiston lyhenne on FSD.

Tietoarkiston tunnus

Tietoarkiston logomerkki ja siihen kuuluva logotyyppi on ladattavissa eri tiedostomuodoissa sekä sähköiseen käyttöön että painotuotteita varten.

Tunnuksen mittasuhteita tai värejä ei saa muuttaa. Tunnus on ensisijaisesti värillinen eikä sen osia tule irroittaa toisistaan. Verkko- ja painokäytössä tunnus tulee esittää sellaisessa koossa, että kaikki tekstit ovat helposti luettavissa. Yleisesti suositeltava minimikorkeus painotuotteissa on 10 mm ja sähköisissä dokumenteissa 50 pikseliä. Tunnuksen käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa on kielletty. Tunnuksen kaikki oikeudet kuuluvat Tietoarkistolle ja se voi kieltää käytön ilman erillistä perustetta tai syytä.

Tunnuksen käytön tarkemmat ohjeet on määritelty Tietoarkiston graafisessa ohjeistossa, jonka saat viestintäpalveluistamme.

Tallenna sopiva versio käyttöösi allaolevista vaihtoehtoista. Käytä vektorimuotoisia tiedostoja skaalataksesi tunnus käyttöäsi varten sopivan kokoiseksi, tai pyydä sopiva koko suoraan Tietoarkistosta. Jos mikään näistä ei sovellu käyttötarkoitukseesi tai tarvitset esitteistä korkealaatuisempia painotiedostoja, ota yhteyttä Tietoarkiston viestintään: fsd ( at ) tuni.fi.