Tietoarkiston toimintaa voit kätevimmin seurata tiedotteista, sosiaalisesta mediasta, uutiskirjeestä ja artikkeleistamme.

Tietoja toiminnastamma, tapahtumista, uusista aineistoista ja yhteistyökumppanien tarjonnasta saat sosiaalisen median kanaviltamme. YouTube-kanavallamme julkaisemme valikoituja seminaaritallenteita tai ohjevideoita. Uudet tiedotteet, blogit ja artikkelit sekä seminaarit ja muut tapahtumat löydät aina verkkosivujen ajankohtaista-osiosta. Osa aineistoesittelyistä ja yhteistyökumppanien uutista julkaistaan ainoastaan sosiaalisessa medassa.

Facebook (Avautuu uuteen välilehteen) | Twitter (Avautuu uuteen välilehteen) | LinkedIn (Avautuu uuteen välilehteen) | YouTube (Avautuu uuteen välilehteen) | Instagram (Avautuu uuteen välilehteen)

Tapahtumat: Avoimet ovet Tietoarkistossa 22.5.2024

Tietoarkisto pitää ovet avoinna toukokuussa ja esittelee toimintaansa kaikille kiinnostuneille. Kiipeä silloin Virta-rakennuksen neljänteen kerrokseen ja astu sisään Tietoarkistoon.

Tampereen yliopisto, Virta-rakennus 22.5.2024 klo 14-16. Tapahtuma on osa Tietoarkiston 25-vuotistapahtumia.

Lue lisää

Tietoarkistoblogi

Tietoarkistoblogissa otamme kantaa tutkimuksen ja datapolitiikan ajankohtaisiin asioihin ja kerromme myös Tietoarkiston palveluista ja hankkeista.

Tietoarkistoblogi (Avautuu uuteen välilehteen)

Tutkimusdata on pysyvän tunnisteensa ansainnut-blogitekstin tiedote

Tietoarkiston uutiskirje

Tilaa Tietoarkiston uutiskirje! Saat tietoa Tietoarkiston toiminnasta ja uusista aineistoista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa sähköpostissa nimellä FSD-uutiskirje.

Uutiskirje tilataan kuten sähköpostilista. Liity tilaajaksi lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen: fsd-uutiskirje-request@lists.tuni.fi. Viestin otsikon tulee olla: Subscribe . Saat hetken kuluttua viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilaus.

Liittymisestä ja eroamisesta on erillinen ohje. Voit myös lähettää liittymis- tai eroamispyynnön sähköpostilla suoraan Tietoarkiston toimistoon osoitteeseen fsd ( at ) tuni.fi.

Vanhoja viestejä voi selata uutiskirjeen arkistossa (Avautuu uuteen välilehteen) . Sinne on tallennettu viestit huhtikuusta 2005 lähtien. Tätä vanhempia viestejä ei ole arkistoitu.

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti on Tietoarkiston verkkotiedotuslehti, jonka erikoisnumero ilmestyi myös painettuna. Nykyään julkaisemme artikkelit sähköisenä verkkosivullamme.

Lehdessä on artikkeleita ja uutisia tutkimus- ja arkistotoiminnan eri alueilta.

Artikkelit

Tietoarkisto-lehti

Vanhoja painettuja lehtiä voi tilata maksutta osoitteesta fsd ( at ) tuni.fi.

Tiedotteiden ja tapahtumien aikajana