Tietoarkisto ja CESSDAn palvelut

TapahtumatTietoarkisto ja CESSDAn palvelut 17.3.2021

Mistä löydät eurooppalaisia yhteiskuntatieteellisiä tutkimusaineistoja? Mitä aputyökaluja CESSDA tarjoaa metadatan tekemiseen? Miten tutkimusaineisto tulisi kuvailla? Tietoarkiston webinaari tarjoaa vastaukset ainakin näihin kysymyksiin.

Maksuton suomenkielinen tilaisuus on suunnattu erityisesti Tietoarkiston kirjastoyhdyshenkilöille, avoimen tieteen ja tutkimuksen datapalveluverkostolle ja kaikille tutkimusaineistojen tuottajille, hallinnoijille ja säilyttäjille.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Tietoarkistoblogi

Tietoarkistoblogissa otamme kantaa tutkimuksen ja datapolitiikan ajankohtaisiin asioihin ja kerromme myös Tietoarkiston palveluista ja hankkeista.

Tietoarkistoblogi (Avautuu uuteen välilehteen)

Tutkimusdata on pysyvän tunnisteensa ansainnut-blogitekstin tiedote

Tietoarkiston uutiskirje

Tilaa Tietoarkiston uutiskirje! Saat tietoa Tietoarkiston toiminnasta ja uusista aineistoista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa sähköpostissa nimellä FSD-uutiskirje.

Liity tilaajaksi lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen:
fsd-uutiskirje-request@lists.tuni.fi. Viestin otsikon tulee olla: Subscribe . Saat hetken kuluttua viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilaus.

Liittymisestä ja eroamisesta on erillinen ohje. Voit myös lähettää liittymis- tai eroamispyynnön sähköpostilla suoraan Tietoarkiston toimistoon osoitteeseen fsd ( at ) tuni.fi.

Vanhoja viestejä voi selata uutiskirjeen arkistossa (Avautuu uuteen välilehteen) . Sinne on tallennettu viestit huhtikuusta 2005 lähtien. Tätä vanhempia viestejä ei ole arkistoitu.

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti on Tietoarkiston verkkotiedotuslehti, jonka erikoisnumero ilmestyi myös painettuna. Nykyään julkaisemme artikkelit sähköisenä verkkosivullamme.

Lehdessä on artikkeleita ja uutisia tutkimus- ja arkistotoiminnan eri alueilta.

Artikkelit

Tietoarkisto-lehti

Vanhoja painettuja lehtiä voi tilata maksutta osoitteesta fsd ( at ) tuni.fi.

Aikajana