Uusi Nesstar-palvelin ja uudistuneet hakuohjelmat käytössä

Nesstar-ohjelmiston uusin versio (1.1.1) on asennettu uuteen palvelimeen. Samalla vanha palvelin on poistunut käytöstä. Uuden Nesstar-palvelimen osoite on http://153.1.124.11:8080/.

Nesstar Explorer on ilmainen ohjelma, joka tarjoaa käyttäjälle monipuoliset työkalut aineistojen etsimiseen ja analysointiin. Ohjelman avulla voit ladata aineistoja ja niiden kuvauksia suoraan verkosta. Vapaasti jaettavia aineistotiedostoja voit tallentaa omalle tietokoneellesi useissa eri formaateissa tarkempia analyysejä varten.

Uudistunut Nesstar Explorer Light

Nesstariin tallennettuja aineistonkuvauksia voit selailla kätevästi www-selaimissa toimivalla Nesstar Explorer Lightilla: http//153.1.124.11:8080/nesstarlight/index.jsp. Uuden palvelimen myötä Lightin ulkoasu on muuttunut helppokäyttöisemmäksi. Suomenkieliset aineistokuvailut löydät valitsemalla luetteloksi FSD ja englanninkieliset kuvailut valitsemalla luetteloksi FSDE. Nesstar Explorer Light vaatii suhteellisen uuden WWW-selaimen (vähintään Microsoft Internet Explorer 5.0 tai Netscape 6.0).

Nesstar Explorer -ohjelman uusi versio

Myös Nesstar Explorer -ohjelmasta on ilmestynyt uusi versio. Aikaisemmat versiot (betat, 1.0 ja 1.01) Nesstar Explorer -ohjelmasta eivät enää toimi.

Lisätiedot: Jouni Sivonen