Vastaa Tietoarkiston asiakaskyselyyn

Kartoitamme asiakkaidemme mielipiteitä ja kokemuksia Tietoarkistosta, muun muassa asiakas- ja tietopalvelusta, aineistojen ja palveluiden käytöstä ja viestinnästä.

Oletko käyttänyt Tietoarkiston aineistoja, tallentanut Ailaan tekemiäsi tutkimusaineistoja, osallistunut tapahtumiin tai koulutuksiin, hyödyntänyt käsikirjoja tai muuten vain vieraillut Tietoarkiston verkkosivuilla? Pyydämme juuri sinua vastaamaan asiakaskyselyymme, jossa kysymme muun muassa tietopalvelusta, aineistojen ja palveluiden käytöstä ja viestinnästä. Kysely toteutetaan ainoastaan suomeksi.

Hyödynnämme kyselyn tuloksia palveluidemme kehittämisessä ja raportoimme niistä verkkosivuillamme loppuvuodesta 2023. Yksittäiset vastaajat eivät ole tunnistettavissa raportoinnissa. Asiakaskyselyaineistoa ei luovuteta ulkopuolisille.

Vastaa kyselyyn (Avautuu uuteen välilehteen)

Vastaa 26.5.2022 mennessä. Olemme erittäin kiitollisia vastauksistasi!

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Tietoarkisto. Asiakkaillemme on lähetetty pyyntö vastata kyselyyn myös sähköpostitse. Asiakaskyselyn tietosuojaselosteen kokonaisuudessaan voit lukea Tietoarkiston verkkosivuilta.