Tietoarkisto otti käyttöön uudet asiakaspalveluosoitteet

Yhteiskuntatieteellisen tietoarkiston asiakaspalvelulla on uusi yhteinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Myös tietoarkiston teknisillä palveluilla on uusi sähköpostiosoite. Uudet yhteystiedot ovat jo näkyvissä yhteystietosivulla ja verkkosivujen alatunnisteissa.

Toivomme asiakkaidemme käyttävän uusia sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroa sen sijaan, että he ottaisivat yhteyttä suoraan yksittäiseen henkilökunnan jäseneen. Kun asia koskee tutkimusaineistoja, käyttölupia tai arkistointia, kannattaa lähettää viesti asiakaspalvelulle asiakaspalvelu.fsd at uta.fi tai soittaa numeroon +358 29 452 0411. Sähköisten palveluiden toimintaa koskevissa teknisissä kysymyksissä kannattaa lähettää viesti teknisille palveluille osoitteeseen tuki.fsd at uta.fi.

Käyttämällä uusia osoitteita ja puhelinnumeroa asiakas saa entistä nopeammin palvelua muun muassa yksittäisten henkilöiden loma-aikoina. Tallennamme kaikki palvelujamme koskevat tiedustelut tietokantaamme. Näin varmistamme mahdollisimman nopean palvelun ja sisäisen työnjaon asiakaspalvelussamme.

Lisätietoa: