Tietoarkisto uudisti graafisen ilmeensä ja verkkosivunsa

Tietoarkisto on tänään julkaissut uudet verkkosivunsa. Sivuilla otettiin käyttöön myös uusi tunnus ja graafinen ilme, joita olemme käyttäneet painotuotteissamme jo viime elokuusta lähtien. Toivomme, että uusilla sivuilta aineistomme ja palvelumme ovat entistä helpommin tavoitettavissa ja että voimme palvella käyttäjiä entistä sujuvammin.

Siirtymävaiheessa verkkopalveluissamme saattaa esiintyä katkoksia. Pahoittelemme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Verkkosivujen sisältö on pääsääntöisesti sama kuin vanhoilla, vuodesta 2004 palvelleilla, sivuilla. Sisältöjä on kuitenkin ryhmitelty uudelleen, ja sivurakenteeseen on tehty nyt useita muutoksia. Tämän seurauksena myös suuri osa tietoarkiston www-sivujen osoitteista muuttui. Selkeimmin tämä näkyy siinä, että pääsivuston ja Tietoarkisto-lehden kieliversiot ovat saaneet osoitteisiinsa kaksikirjaimisen kielitunnisteen (fi, sv tai en). Muun muassa aineistoluetteloilla on uusi URL-osoite. Menetelmäopetuksen tietovarannon, Tutkimusaineistojen tiedonhallinnan käsikirjan ja Poliittisten ohjelmien tietovarannon osoitteet ovat säilyneet ennallaan.

Muutosten vuoksi vanhat linkit sivuillemme eivät välttämättä enää toimi. Ohjaamme vanhoja osoitteita käyttävät mahdollisuuksien mukaan automaattisesti uusiin URL-osoitteisiin. Kaikkien linkkien osalta tämä ei ole mahdollista, ja alkupäivinä linkkirikkoja saattaa olla lopullista enemmän.

Tietoarkiston uusi logo, graafinen ilme ja www-sivujen visuaalinen ilme ovat Redflow Inc:in käsialaa. Tietoarkiston www-työryhmä vastaa kaikista sisällöllisistä ja rakenteellisista muutoksista.

Lisätietoa:

  • Tuomas J. Alaterä
    etunimi.sukunimi@uta.fi
    +358 40 190 1441