Merkitse kalenteriin: Seminaari Turussa 4.11.2020 – Terveyden ja luottamuksen tutkiminen kotimaisten tutkimusinfrastruktuurien aineistoilla

Aika: keskiviikko 4.11.2020 klo 12–15.30
Paikka: Turun yliopisto
Lisätietoa päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Miten terveyttä ja luottamusta voi tutkia suomalaisten tutkimusinfrastruktuurien aineistoilla? European Social Survey, FIN-CLARIN, SHARE-Finland ja Tietoarkisto järjestävät marraskuussa Turun yliopistolla seminaarin, joka keskittyy erityisesti terveyttä ja luottamusta käsitteleviin tutkimusaiheisiin. Seminaari on suunnattu ihmistieteiden tutkijoille ja opiskelijoille.

Seminaarissa esitellään terveyttä ja luottamusta käsitteleviä aineistoja sekä annetaan esimerkkejä aineistojen hyödyntämisestä ja tutkimuskäytöstä. Kertomassa palveluistaan ja aineistoistaan on eurooppalaisten tutkimusinfrastruktuurien suomalaisia jäsenorganisaatioita.

Seminaari järjestetään Turun yliopistolla 4.11. klo 12–15.30. Olosuhteiden vaatiessa tapahtuma järjestetään virtuaalisena.

Seminaari on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtuma on suomenkielinen. Tervetuloa mukaan!