Terveyden ja luottamuksen tutkiminen kotimaisten tutkimusinfrastruktuurien aineistoilla

ESS:n, FIN-CLARINin, SHARE-Finlandin ja Tietoarkiston logot

Aika: keskiviikko 4.11.2020 klo 12–15.00
Paikka: Zoom
Webinaarilinkki lähetetään osallistujille ennen webinaaria. Ilmoittaudu 2.11.2020 mennessä!

Miten terveyttä ja luottamusta tai niihin liittyviä kysymyksiä voi tutkia suomalaisten tutkimusinfrastruktuurien aineistoilla? European Social Survey, FIN-CLARIN, SHARE-Finland ja Tietoarkisto järjestävät marraskuussa webinaarin, jossa esitellään terveyttä ja luottamusta käsitteleviä aineistoja sekä annetaan esimerkkejä aineistojen hyödyntämisestä ja tutkimuskäytöstä. Kertomassa palveluistaan ja aineistoistaan on eurooppalaisten tutkimusinfrastruktuurien suomalaisia jäsenorganisaatioita ja sekä aineistoja käyttäviä tutkijoita koti- ja ulkomaisista yliopistoista.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti ihmistieteiden tutkijoille ja opiskelijoille. Se on maksuton ja kaikille avoin, mutta rekisteröityminen on pakollista. Tapahtuma on pääosin suomenkielinen. Tervetuloa mukaan!

Rekisteröidy

• 12:00 Webinaarin avaus, puheenjohtaja Heikki Ervasti
  • 12.05–12.40 ESS European Social Survey: tutkimusinfrastruktuurin esittely (Heikki Ervasti, Turun yliopisto) ja tutkijapuheenvuoro "Ilmastopolitiikan kannatus Euroopassa" (Sami Mustikkamaa, Turun yliopisto)
  • 12.40–13.15 FIN-CLARIN ja Kielipankki: tutkimusinfrastruktuurin esittely (Mietta Lennes, Helsingin yliopisto/FIN-CLARIN) ja tutkijapuheenvuoro "Tekstianalytiikkaa Kielipankin aineistoilla" ()